Rik på hållbart sparande

Allt fler människor väljer att förverkliga sig själva och slå liv i sina drömmar. Då handlar det ofta om att man ska ha en bra plan samt att man ska ha en ekonomisk trygghet i att man har koll på sin ekonomi. Då gäller det att lära sig allt om ett hållbart sparande, som man nu kan lära sig i en ny bok av Carl Rosén. 

4246396-paying-with-a-banknoteAtt köpa aktier är en konst som vissa bemästrar och som ger en otrolig utdelning. När räntan är låg gäller det att se sig om efter nya vägar att få sina pengar att växa. Men det gäller att ha koll på vad man gör och enligt Carl Rosén, före detta vd för Aktiesparande och nu snart en del av finansdepartementet menar att om man vill bli rik så ska man satsa och jobba efter ett hållbart sparande. Ett hållbart sparande är bra på så många olika sätt.

Bästa investeringstipsen

Det är under en intervju i svd.se som Carl ger sina bästa investeringstips, och som han hoppas på att många kommer att ta efter för att stärka sin ekonomi. Vad det handlar om att man ska satsa på ett hållbart sparande. han har nyligen kommit ut med boken ”Bli rik på hållbart sparande” och i den menar han att det viktigaste kriteriet när de kommer till att välja sitt sparande är att fokusera mer på klimatfrågan. När kostnaden exempelvis höjs så får det konsekvenser för många företag både positivt och negativt. Ett annat tips är att välja de bolag som är bäst i sin bransch, tar man H&M är de både stora samt jobbat otroligt aktivt inom hållbarhet. Det gäller att man tänker långsiktigt – hållbart långsiktigt.