Syns på en gymnasiemässa

Under en gymnasiemässa är konkurrensen stor för dig som vill ha uppmärksamhet. Hur får du din monter att sticka ut? Rätt skyltar och broschyrställ har visat sig vara en av de mest pålitliga metoderna.

De flesta känner säkert igen sig. Massvis av utställare flockas till en stor gymnasiemässa och utställarna slåss med näbbar och klor om att eleverna ska ägna tid åt just deras monter. Med ett såpass viktigt val framför sig får ingenting lämnas åt slumpen. Samtidigt riskerar en dåligt skyltad monter att missas helt, inte minst om den ligger lite vid sidan om. Hos Skyltab i Väst AB finns allt som behövs för att sticka ut på ett positivt sätt. Du har chansen att fynda till bra priser i utbudet av professionella broschyrställ och snyggt designade skyltar.

Många studenter gör sitt val på en gymnasiemässa

Visste du att många mässbesökare inte har en aning om vad de vill göra i framtiden? Gymnasiemässan kan bli tillfället då de får upp ögonen för just den inriktning som du företräder. Ofta är elever ganska nervösa och det finns många inför gymnasievalet som Skolverket berättar om. Under torsdag och fredag händer det att skolor tillsammans besöker mässan. Då är hela mässområdet i regel fullt och konkurrensen om att synas är högre än vanligt. Endast med bra displayprodukter finns chansen att skilja ut sig från mängden. Dessutom är skyltar ett måste för att överhuvudtaget märkas på längre avstånd.

Massvis att välja på

De största gymnasiemässorna har över 100 olika gymnasieskolor som är där för att berätta om hur det är att vara student hos just dem. Valfriheten är större än någonsin tidigare. Skolpersonal som företräder en framgångsrik gymnasieskola har ett ansvar att hjälpa elever på vägen mot en bättre framtid. Ett tips är att förbereda sig med svar på en del vanliga frågor som garanterat kommer dyka upp. Likt andra typer av marknadsföring gäller talesättet ”syns man inte så finns man inte”. Bästa rådet är att köpa in displayprodukter i hög kvalitet. Fler studenter kommer hitta till montern i utbyte mot en låg kostnad.